Digitalt, digitalt og kommunalt

Danskerne skal være mere digitale! Vi skal blandt andet alle sammen have en digital postkasse, og en del borgere har tilmeldt sig at få digital post fra det offentlige. Problemet er, at nogle glemmer at tjekke deres digitale post, og det kan blive en dyr affære, hvis man eksempelvis ikke ser sine regninger og får betalt sin ejendomsskat.

Derfor ville Ringsted Kommune med en kampagne slå et slag for, at man skal huske at tømme sin digitale postkasse. Kampagnen havde et enkelt budskab og blev foldet ud på busreklamer, roll-ups, flyere og bannerannoncer.

Vi skal også vænne os til en stribe digitale selvbetjeningsløsninger, f.eks. flytteanmeldelse, lægevalg og boligstøtteansøgning, og for at gøre det lettere for borgerne at navigere i den digitale verden, ønskede Ringsted Kommune at udarbejde en stribe foldere om fx. lægevalg og adresseflytning, med detaljeret vejledning i, hvordan man benytter de forskellige løsninger. Vi har valgt et enkelt univers, der læner sig op af den landsdækkende kampagne, men som har sine egne farver og stil.

Idé & strategi

Grafisk design

LIST Kommunikation

Copyright © 2019